tegning

 

Gå til koncert

og kom glad og beriget

hjem!

 

Næste koncert:

 

Concerto Copenhagen

Ottekanten,

Rødkilde Højskole

Søn. 1. nov. kl. 15

 

 

 

 


Følg os på Facebook Tryk
facebook caecilia

Den Jyske Opera

Lørdag den 12. november 2016 kl. 19.30

DGI Huset Panteren, Vordingborg

csm Askepot 960x350 13cd71100a

 

Askepot

En smuk, ung kvinde er klædt i pjalter og tvunget til at være tjenestepige for sin grusomme stedfamilie. Hun møder en flot prins, der længes efter at finde den eneste ene.Tilføj en fe-gudfar, et par grimme søstre og en balsal, og du har den vidunderlige og livsbekræftende opera, Askepot af Rossini.

Rossinis morsomme opera Barberen i Sevilla kunne opleves i 2011 på danmarksturné med Den Jyske Opera. Nu opfører vi den vidunderlige og livsbekræftende opera La Cenerentola - på dansk Askepot - af den store, italienske komponist Rossini. Han skrev publikumsfavoritten Askepot som 25-årig i løbet af kun 3 uger, hvor han var fyldt med inspiration og kreativitet. Han har behændigt taget handlingen fra eventyret om Askepot og erstattet den onde stedmor med en ond stedfar. Eventyrets fe-gudmor er erstattet af en filosofisk lærer, og Askepot genkendes ikke på en glassko, men på et armbånd. Operaen byder på grimme søstre, en smuk prins, den elskelige kammertjener Dandini, og noget af det smukkeste koloratursang inden for opera.

Det er en perfekt forestilling til en eventyrlig operaaften med fortryllende musik og et vidunderligt, internationalt cast dirigeret af den italienske maestro, Manlio Benzi.

Askepot Victoria Simmonds
Don Magnifico
Yuri Kissin
Prins Ramiro
Leonardo Ferrando
Dandini
Alexander Nohr
Alidoro
Wojtek Gierlach
Clorinda
Christel Schmidt
Tisbe
Johanne Højlund

Musikalsk ledelseManlio Benzi
Iscenesættelse
Oliver Platt
Scenografi og kostumer
Neil Irish
Lysdesign
Mark Jonathan
Koreografi
Emma Brunton

Arrangeret af Musikforeningen Cæcilia og Teaterforeningen Bøgestrømmen i samarbejde med Multihallen Panteren i Vordingborg.

Forestillingen er støttet af Kunststyrelsen og Vordingborg Kommune.

Entré: 390 kr. og 315 kr. Unge under 26 år: 195 kr. og 160 kr.

Billetter tryk her.