tegning

 

Gå til koncert -

og kom glad og beriget

hjem!

 

Næste koncert:

 

 

 

 


Følg os på Facebook Tryk
facebook caecilia

Christina Bjørkøe, piano, Johannes Søe, violin, Henrik Brendstrup, cello, John Kruse, klarinet

Søndag den 3. maj 2020 kl. 15

Kulturarkaden, Vordingborg

bjrkeChristina Bjørkøe: Alle­rede som 16-årig optrådte hun som solist med orkester, og hun har siden givet koncerter som ­solist og kammermusiker både i Tivolis store serier med musik af Beethoven, Chopin og Schubert og rundt om i Europa, USA, Sydamerika og Asien. Hun har indspillet flere cd'er sammen med sin faste kammermusikpartner, Johannes Søe Hansen. Christina Bjørkøe er ansat som docent ved Syddansk ­Musikkonservatorium.

 johsseJohannes Søe Hansen debuterede som solist i 1990 efter studier hos Marta Libalova, og året efter vandt han Ung Solist konkurrencen. Som solist har han spillet med alle de danske symfoniorkestre, flere nordiske samt Skt. Petersborg Filharmonikerne i Rusland. I 1992 blev han ansat i DR SymfoniOrkestret som 1. koncertmester, en post han siden har varetaget. Som kammermusiker har han sideløbende haft en stor karriere med koncerter i Salzburg, London, Paris, Nuuk, De Forende Arabiske Emirater, Tokyo og New York med strygesekstetten Copenhagen Classic. Han er også medlem af Arild Kvartetten og Stadler Kvintetten.

brendstrup Cellisten Henrik Brendstrup har etableret sig som en af landets mest fremtrædende og alsidige musikere. Som solist og kammermusiker har han optrådt over hele Europa, og han er en tilbagevendende gæst ved vigtige internationale kammermusikfestivaler. Som cellist i flere ledende ensembler, bl.a. i Den Danske Kvartet, Copenhagen Classic og Gefion Trioen, har han præget den danske kammermusikscene gennem mange år, ligesom det pædagogiske virke har været højt prioriteret, først som underviser ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København og nu som professor ved Det Jyske Musikkonservatorium i Århus.

john kruse smallJohn Kruse er førsteklarinettist i Det Kongelige Kapel. Han blev ansat i 2005 efter 16 år som førsteklarinettist i Odense Symfoniorkester. John Kruse har indspillet adskillige CD'er, bl.a. ny dansk musik for klarinet, Messiaens Kvartet til Tidens Ende, al Mozarts musik for bassethorn og senest Mozarts og Carl Nielsens koncerter for klarinet og orkester. Derudover er John Kruse medlem af Den Fynske Blæserkvintet og Trio Chalumeau, og han har siddet i juryen ved de første tre udgaver af Carl Nielsen Internationale Klarinet Konkurrence.

Program: Haydn, Brahms, Bartok m.fl.

Entré: 160 kr./ medlemmer 120 kr./ unge under 18 år gratis adgang.

Billetter ved indgangen eller: Køb billet