tegning

 

Gå til koncert

og kom glad og beriget

hjem!

 

Næste koncert:

 

Concerto Copenhagen

Ottekanten,

Rødkilde Højskole

Søn. 1. nov. kl. 15

 

 

 

 


Følg os på Facebook Tryk
facebook caecilia

Carl Nielsen-kvintetten

Søndag d. 7. februar kl. 15.00,

Kulturarkaden, Sydhavnsvej 6, 4760 Vordingborg.

 cn5 2 3 1

Skønt de fem topprofessionelle musikere i denne kvintet alle sidder i faste stillinger, har de overskud til også at spille sammen i fritiden – de er fulde af kontrolleret energi, og deres stil er yderst livlig. Der venter Cæcilias medlemmer og gæster en stor oplevelse.

Kvintettens medlemmer er alle vokset op i Tivoligarden og har med succes deltaget i utallige konkurrencer i ind- og udland. Christian Winther, horn, spillede i Santiago, Chile fra 2007, indtil han blev ansat i Copenhagen Phil i 2008. Magnus Koch Jensen, fagot, vandt allerede som 19-årig stillingen som solofagottist i Det Kgl. Kapel. Kenny Staškus Larsen, fløjte, vandt i 2013 pladsen som solofløjtenist ved Malmø Operaen. Carl Julius Lefevre Hansen, obo, vandt i 2019 pladsen som solooboist hos to førende ungdomsorkestre i henholdsvis Schweiz og Tyskland samtidig med, at han studerede hos Jacques Tys på konservatoriet i Paris 2016-2020. Nicolai Eghorst, klarinet, har vundet guld i Berlingskes store klassiske musikkonkurrence, modtaget Jacob Gades store legat og er nu soloklarinettist i Sønderjyllands Symfoniorkester.

Carl Nielsen-kvintetten vandt i 2015 ikke alene førsteprisen, men tillige prisen for den absolut bedste fremførelse af Carl Nielsens blæserkvintet under den meget prestigefyldte Carl Nielsen International Chamber Music Competition.

 

Entré: 160 kr./ medlemmer 120 kr./ unge under 18 år gratis adgang.

Billetter ved indgangen eller: Køb billet