tegning

 

Gå til koncert

og kom glad og beriget

hjem!

 

Næste koncert:

 

Concerto Copenhagen

Ottekanten,

Rødkilde Højskole

Søn. 1. nov. kl. 15

 

 

 

 


Følg os på Facebook Tryk
facebook caecilia

Kvartetten Kottos

og Vokalselskabet Glas

Søndag d. 4. oktober kl. 19.00,

Medborgerhuset, Skovvej 2, 4760 Vordingborg

 Collage Aladdin aktuel

Kvartetten Kottos blev dannet i 2013 og består af Josefine Opsahl, cello, Pernille Petersen, blokfløjte, Bjarke Mogensen, accordeon - nu udskiftet med Frode Andersen - og Mikkel Egelund Nielsen, guitar. Kottos kombinerer den klassiske musiks virtuositet med nysgerrighed og innovation. Kombinationen af instrumenter er meget utraditionel - fløjter i alle størrelser fra den dybeste bas til den højeste sopranino, et 17 kg russisk/italiensk accordeon med kraft og fylde, en cello der danner bunden i ensemblet, mens guitaren tilføjer en eksotisk duft med sit flamencoprægede temperament. Kottos har taget navn efter et væsen i den græske mytologi, som var søn af Jorden og himlen og havde 100 arme og 50 hoveder, et vildt og mangefacetteret væsen som går igen i musikken.

Vokalselskabet Glas er dannet i 2001 og består af seks markante kvindestemmer med rødder i Danmark, Finland, Færøerne, Ungarn og Polen. De klinger som ét instrument og med kaskader af klangfarver er Glas et særligt vokalensemble, som især udvider rammen for, hvad a cappella-folkesang er. Glas har ingen dirigent og ingen noder med på scenen. De indtager koncertrummet ved at placere sig forskellige steder i rummet.

De to ensembler opfører sammen Carl Nielsen: Aladdins drøm. Det er en ny suite bestående af uddrag fra Carl Nielsens musik til Oehlenschlægers skuespil Aladdin.

Aladdins drøm suppleres med nogle værker, som de to ensembler opfører hver for sig.

Der er altså lagt op til en helt særlig og meget smuk oplevelse i grænselandet mellem den klassiske musik og folkemusikken. 

Vokalselskabet GLAS

Ania Rybacka, 1. sopran

Katrina Petersen, 2. sopran

Kamilla Kovacs, 1. alt

Nini Julia Bang, 2. alt

Else Schantz Juutilainen, 1. kontraalt

Maria Kynne, 2. kontraalt

Ensemble KOTTOS

Pernille Petersen, blokfløjter

Josefine Opsahl, cello

Mikkel Egelund, guitar

Frode Andersen, akkordeon

 

Entré: 160 kr./ medlemmer 120 kr./ unge under 18 år gratis adgang.

Billetter ved indgangen eller: Køb billet