tegning

 

Gå til koncert

og kom glad og beriget

hjem!

 

Næste koncert:

 

Concerto Copenhagen

Ottekanten,

Rødkilde Højskole

Søn. 1. nov. kl. 15

 

 

 

 


Følg os på Facebook Tryk
facebook caecilia

Odd Size 

Søndag d. 29.november kl. 15

Stege Kirke

 

Odd Size 29 11 20

Händels Messias med Odd Size

 

Händels Messias udført af fire musikere alene. Er det muligt?

Odd Size har udviklet sin egen version af Händels mesterværk. De har skabt en version af Messias, som er præget af lidenskab, nysgerrighed, skønhed, humor og måske også med en antydning af vanvid. I Odd Size's Messias er der intet kor, intet orkester og ingen dirigent. Musikerne vil strække grænsen for, hvad der er muligt, og lytteren vil få en chance for at komme meget tæt på Händels udødelige værk.

Odd Size er et ensemble med rødder i det Göteborg-baserede operaselskab "Utomjordiska". Det består af fire professionelle barokmusikere, der ofte spiller i førende ensembler i Skandinavien såsom Barokksolistene (N), Concerto Copenhagen (DK) og Göteborg Baroque (S).

Odd Size's vision er at skabe forestillinger, der med svedige tarmstrenge, intensitet, leg og humor sigter mod at skubbe grænserne ud over kontrolleret "perfektion". Odd Size ønsker at styrke den side af klassisk musik, som er kreativ og fuld af improvisation, og som strækker rammerne for den særlige musikalske stil uden at bryde den. Noget af inspirationen kommer fra jazz og folkemusik, men gruppen er stadig meget stolt af at kalde sig barokmusikere.

De medvirkende er Elisabeth Holmertz, stemme, Per Buhre, barokviolin og stemme, Ingrid Andersson, barokcello og stemme og Fredrik Bock, barokguitar og stemme.

 

Entré: Enhedspris 150 kr. 

Billetter ved indgangen eller: Køb billet