tegning

 

Gå til koncert

og kom glad og beriget

hjem!

 

Næste koncert:

 

Concerto Copenhagen

Ottekanten,

Rødkilde Højskole

Søn. 1. nov. kl. 15

 

 

 

 


Følg os på Facebook Tryk
facebook caecilia

Nytårskoncert med Copenhagen Phil

og Dreamers’ Circus

Fredag d. 8. januar kl. 19.30

DGI-huset, Solbakkevej 42-56, 4760 Vordingborg

 Dreamers Circus by Caroline Bittencourt 002

Ved årets nytårskoncert får publikum rig lejlighed til at mærke den helt særlige kemi, der opstår, når Dreamers’ Circus indtager scenen både som trio alene og i samspil med hele symfoniorkesteret. Der vil blive spillet musik fra Dreamers’ Circus’ nye album ”Blue White Gold”.

Koncerten vil blive bundet sammen af Mathias Hammer som konferencier. Mathias kender vi blandt andet fra Den klassiske musikquiz på DR, hvor han er den ene af holdkaptajnerne.

Copenhagen Phil dirigeres af Patrick Hahn og består af 70 musikere. Orkesteret har base i Konservatoriets Koncertsal, DR’s gamle Radiohus på Frederiksberg. Copenhagen Phils historie begynder helt tilbage i 1843, hvor Tivoli åbnede. Orkesteret bestod i starten af 22 musikere og blev dirigeret af H.C. Lumbye. Copenhagen Phil er i dag landsdelsorkester for hele Sjælland, og i starten af januar 2021 afholdes nytårskoncert i otte byer, heriblandt Vordingborg.

Dreamers’ Cirkus er et af Danmarks mest blomstrende og virtuose folkebands. Trioen består af violinisten Rune Tonsgaard Sørensen, som også er en del af den succesfulde Den Danske Strygekvartet. Derudover er han tidligere koncertmester i Copenhagen Phil. Skånske Ale Carr spiller cittern* og er desuden medlem i det danske band Basco. Sidste medlem i trioen er 10-dobbelte Danish Music Award vinder Nikolaj Busk, som har kunnet høres med blandt andre Trio Mio, Hal & Nikolaj og Sofia Karlsson.

* Den specielle cittern er en slags nordisk bouzouki og har 10 strenge fordelt i fem par.

 

Der er nummererede billetter. 

Entré: 160 kr./ medlemmer 120 kr./ unge under 18 år gratis adgang.

Billetter ved indgangen eller: www.billetten.dk